Snurretoppen er en af de ældste former for legetøj, som vi stadig har i dag. Man har fundet en 1000 år gammel snurretop fra Vikingetiden, og i dag er det stadig et populært stykke legetøj, der bliver brugt i hele verden.

Snurretop i flotte farver

Børn har leget med snurretoppe i årtusinder og gør det stadig over hele verden. Der er fundet snurretoppe fra Vikingetiden, hvilket betyder, at det lille stykke legetøj har eksisteret i over 1000 år.

I dag kan man få mange flotte udgaver af snurretoppe. De laves i forskellige materialer fra træ til plastik, og er udsmykket med mange flotte farver, billeder og mønstre. Man kan blive helt tryllebundet af de mange mønstre, der ændrer sig i takt med, at den spinner hurtigere eller langsommere.

Konkurrencer med snurretop

Snurretoppen er som regel kegleformet, og nogle er udstyret med en snor i toppen, der vikles om toppen og trækkes hurtigt af. Det får snurretoppen til at rotere med stor hast, og får den til at danse hen af jorden.

Snurretoppen giver anledning til sjove konkurrencer mellem vennerne. Med den rette teknik kan snurretoppen spinne i lang tid, og det er derfor oplagt at teste, hvem der kan få sin snurretop til at spinne i længst tid.

Snurretoppen fik et comeback, da den noget mere moderne snurretop Beyblade blev introduceret i en tegnefilm og samtidig udkom som et spil. Denne snurretop kan man skille ad og samle med andre og nye dele. På den måde kan man samle sin egen super-snurretop. Spillet går ud på, at have den snurretop, der kan fælde modstanderens snurretop og stadig stå oprejst og spinner videre bagefter.

Der er mange sjove legetimer i en snurretop. Se vores udvalg af flotte snurretoppe i god kvalitet i vores webshop.