Børn i alle aldre synes at klistermærker er sjove og mange har hele samlinger. Sjove klistermærker kan også bruges til at dekorere værelset, en tegning samt hæfter og bøger. Derfor er klistermærker også et godt valg som små gaver og belønninger til børn i mange forskellige sammenhænge.

Sjove klistermærker der holder øje

Der findes selvfølgelig rigtig mange flotte og sjove klistermærker. Det er altid et hit at give børnene nogle, der skiller sig ud. Klistermærker med store øjne, der kan bevæge sig er sjove, og det kan endda føles som om, at klistermærket holder øje med dig.

Små insekter med store øjne er både søde, sjove og charmerende. Det gør det lidt sjovere at tage sit skolehæfte frem, hvis der sidder en sød mariehøne på hæftet og holder øje med en. Penalhuset bliver også bare lidt flottere med en græshoppe, der ruller med øjnene.

Fra dinosaur til søde dyrebørn

Børn i alle aldre kan finde glæde ved de sjove klistermærker, der både kan indgå i leg og tegninger. En tegning af et landskab eller en skov kan gøres levende med små dinosaur-klistermærker eller små charmerende dyrebørn.

Børnene kan selv lave de omgivelser, der passer til klistermærkerne og samtidig digte en hel historie om dyrene. De giver dyrene liv og bruger ellers fantasien til at finde på deres historier. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for de små væseners gøren og laden.

Den perfekte give away

Sjove klistermærker er det oplagte valg, hvis du ønsker at give børn en lille gave eller belønning. Mange klinikker såsom læger, tandlæger og psykologer har stor glæde af at have en masse sjove klistermærker liggende, som de kan give børnene som en belønning og et plaster på såret efter endt besøg.

Se vores store udvalg af sjove klistermærker i vores webshop.