Små, farvestrålende hoppebolde er altid et hit hos børn. Samtidig er de små bolde med til at styrke barnets evne til at koncentrere sig og holde fokus på boldene, der flyver i alle retninger. Leg med hoppebolde styrker samtidig barnets motorik og koordinationsevne.

Sjove lege med hoppebolde

De fleste børn kan fint selv finde på sjove lege med de farvestrålende hoppebolde, der bliver kastet i alle retninger til stor begejstring for barnet. Legen er aktiv og får pulsen op hos de små poder, der kaster sig ud i at lege med boldene.

Vil du gerne styrke barnets evne til at holde fokus, så kan du med fordel lege denne leg:

Tag 20 små hoppebolde i fire forskellige farver og kast dem ud i rummet. Barnet skal nu samle alle boldene sammen i en bestemt farve. Tilføj lidt ekstra spænding og konkurrence ved at gøre det på tid.

Barnet tvinges i denne leg til at tage hurtige valg og holde fokus på boldene af samme farve.

Lav-selv hoppebolde

Der findes efterhånden flere gør-det-selv-kit, hvor børn kan lave deres egne hoppebolde i mange flotte farver. Det er ganske nemt, og kittet indeholder alt, hvad man skal bruge. Når gummimassen først er kommet i formen, tager det ikke meget mere end 5-10 minutter, før den er klar til at blive brugt.

Det er en god aktivitet til eksempelvis børnefødselsdagen, hvor børnene bagefter har et stykke legetøj, de kan lege med.

Hoppebolde i pakkekalenderen

Hoppebolden er det oplagte valg til pakkekalenderen, da de skaber glæde og ikke koster en formue. Et barn kan sagtens få mange timer til at gå med de sjove bolde. Hoppebolde er altid sjove og går aldrig af mode.

Vil du glæde dit barn med flotte hoppebolde i god kvalitet, så kig i vores webshop for at se vores store udvalg.