Er du også træt af, at dit barn smider husnøglen væk? Med en sjov nøglering bliver det sjovere at holde styr på, hvor husnøglen er. Lad en dinosaur eller en mariehøne passe på barnets nøgle.

Sjove nøgleringe som legetøj

Er det ikke pudsigt, at børnenes yndlingslegetøj ikke bliver væk, mens husnøglen nemt forsvinder i skoletaskens dyb. Ved at kombinere legetøj og husnøgle med en sjov nøglering, så er chancen for at nøglen bliver væk ikke nær så stor.

Der findes mange forskellige typer nøgleringe, udformet som søde insekter, små dinosaurer eller dyr. De lægger alle sammen op til leg og er samtidig flotte. Netop fordi nøgleringen har et stykke legetøj i enden, er nøgleringen forholdsvis stor. Det betyder, at den ikke så nemt bliver væk, som en almindelig husnøgle.

Flot pynt til skoletasken

De sjove nøgleringe kan også sættes på skoletasken som pynt. Det gør tasken unik og personlig, og børnene har altid et lille stykke legetøj med sig på vejen.

I de små klasser skal det helst være en leg at være i skole, og en sjove nøgleringe på skoletasken eller penalhuset er både flot og underholdende.

Lav-selv sjove nøgleringe

Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor man kan bruge de sjove nøgleringe. Nogle kan bruges som pynt, andre for at få små ting til ikke at blive væk.

Sammen med barnet kan man naturligvis også lave sin egen nøgleringspynt. Det kan være en sjov aktivitet, der kan bruges af barnet selv eller gives i gave til venner og familie. Man kan eksempelvis knytte sin egen nøgleringspynt, lave en perlekæde, eller lave sjove figurer i krympeplast.

Vil du også skabe små glæder til de små poder? I vores webshop kan du se vores brede udvalg af forskellige sjove nøgleringe.