Dyr - sjove gaver til børn

Små plastik dyr som klinikgaver


Er du læge, tandlæge eller terapeut? Eller er der på din arbejdsplads jævnligt kontakt med børn, der har brug for at få ekstra omsorg eller hjælp til at fordrive tiden med?

Her på Småkryb kan du finde et stort udvalg af forskellige små gaver til børn i alle aldre, bl.a. små plastik edderkopper eller andre dyrearter. Vi har et stort udvalg af mange forskellige typer dyr – lige fra de glitrende, de elastiske til de klæbrige.

Vores sortiment består bl.a. af følgende:

Sjove Dino Sammy
Guldfisken Grethe
Glowing Gunnar
Øglen Øjvin
Anden Andersine 

Vi har også samlet et udvalg af små plastik dyr og plastik figurer, klistermærker, nøgleringe og viskelædere, som vi synes særligt egner sig godt som små giveaways til børn, når de kommer i en klinik. Alle små gaver kan leveres i et større antal, typisk i pakker med mellem 25 og 100 stk.

 

1-12 of 16
Badeanden Berta 12 stk.-20
105,00 DKK
Vilde Dyr Vilma
173,00 DKK
Hoppende Frø Freja 100 stk.-20
154,00 DKK
Sommerfugle Magnet Magda 40 stk.-20
105,00 DKK
Sjove Dino Sammy 24 stk.-20
194,00 DKK
Dinosauren Dylan 100 stk.-20
278,00 DKK
Glowing Gunnar 80 stk.-20
243,00 DKK
Badedino Dorthea 12 stk.-20
105,00 DKK
Guldfisken Grethe 100 stk.-20
253,00 DKK
Edderkoppen Ella 100 stk.-20
270,00 DKK
Øglen Øjvin 100 stk.-20
270,00 DKK
Havdyr Harald 100 stk.-20
253,00 DKK
1-12 of 16

Fordelene ved de små giveaways

Det er ikke alle nødvendige situationer, der er lige sjove. Det kan være en overvældende oplevelse for et lille barn at være til undersøgelse eller at blive behandlet på en skadestue, et hospital eller på en klinik. En tur til lægen, tandlægen eller børnepsykologen kan eksempelvis kræve stor overvindelse for et barn, der er fysisk eller psykisk udfordret. Her kan et simpelt stykke legetøj på positiv vis virke distraherende, og få barnets bekymringer til at forsvinde som dug for solen, hvilket resulterer i rolige forældre og at du, som fagmand, kan skærpe koncentrationen mod dit arbejde.

Følelsen af at skabe glæde hos et andet menneske er uvurderlig. Småkryb ApS forhandler legetøj til små patienter, du som henholdsvis læge, sygeplejerske, tandlæge, klinikassistent, terapeut eller psykolog kan videregive. Med en lille gave til barnet kan du nemt skabe et rum for tryghed, tillid og leg før, under og efter selve konsultationen. Du vurderer selv, hvornår en lille gave vil være passende. 

Måske er det endda mindet om dette lille, sjove stykke legetøj, der giver barnet lysten til at returnere.

Småt legetøj, stor værdi

På Småkryb har vi specialiseret os i små giveaways, der kan skabe ro og glæde omkring et barn, der befinder sig i en utryg situation. Vores produkter er i høj grad beregnet som små belønninger til børn, når de er ved læge, tandlæge eller lignende.

Men blandt vores kunder er også restauranter, campingpladser og hoteller, som har oplevet stort glæde blandt deres ”små” besøgende, når en ansat giver dem de små gaver. Det er med til at give børnefamilierne en oplevelse af god service, og i bedste fald har man skabt et incitament for at komme igen en anden gang.

Fordelene ved at kunne give børnene de små belønninger er mange, bl.a.:

Et barn opfatter det som en anerkendelse af, at det har klaret situationen
Det skaber gode minder hos barnet, hvilket øger chancen for, at en lignende situation en anden gang ikke vil blive opfattet som negativ
Barnet bliver stimuleret til at turde prøve ukendte ting af en anden gang

Plastik dyr gave til enhver lejlighed

Det kan også være, at du mangler et lille indslag til en børnefødselsdag – en pakkeleg eller en skattejagt – hvor du kan glæde børnene med en lille ting. Klistermærker, hoppebolde, nøgleringe, plastik dyr – vi har et stort udvalg af CE-mærket og EN_71-certificeret legetøj.

Hvis du gerne vil følge med i, hvilke nye produkter vi får hjem i webshoppen, kan du følge med her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores udvalg af plastik figurer, klistermærker eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 2427 2710 eller via mail: susanne@smaakryb.dk.