Dyr

14 varer

pr. side

Små plastik dyr som klinikgaver

Er du læge, tandlæge eller terapeut? Eller er der på din arbejdsplads jævnligt kontakt med børn, der har brug for at få ekstra omsorg eller hjælp til at fordrive tiden med?

Her på Småkryb kan du finde et stort udvalg af forskellige små gaver til børn i alle aldre, bl.a. små plastik edderkopper eller andre dyrearter. Vi har et stort udvalg af mange forskellige typer dyr – lige fra de glitrende, de elastiske til de klæbrige.

Vores sortiment består bl.a. af følgende:

  • Sjove Dino Sammy
  • Guldfisken Grethe
  • Glowing Gunnar
  • Øglen Øjvin
  • Anden Andersine 

Vi har også samlet et udvalg af små plastik dyr og plastik figurer, klistermærker, nøgleringe og viskelædere, som vi synes særligt egner sig godt som små giveaways til børn, når de kommer i en klinik. Alle små gaver kan leveres i et større antal, typisk i pakker med mellem 25 og 100 stk.

 

Fordelene ved de små dyr

Det er ikke alle nødvendige situationer, der er lige sjove. Det kan være en overvældende oplevelse for et lille barn at være til undersøgelse eller at blive behandlet på en skadestue, et hospital eller på en klinik. En tur til lægen, tandlægen eller børnepsykologen kan eksempelvis kræve stor overvindelse for et barn, der er fysisk eller psykisk udfordret. Her kan et simpelt stykke legetøj på positiv vis virke distraherende, og få barnets bekymringer til at forsvinde som dug for solen, hvilket resulterer i rolige forældre og at du, som fagmand, kan skærpe koncentrationen mod dit arbejde.

Følelsen af at skabe glæde hos et andet menneske er uvurderlig. Småkryb ApS forhandler legetøj til små patienter, du som henholdsvis læge, sygeplejerske, tandlæge, klinikassistent, terapeut eller psykolog kan videregive. Med en lille gave til barnet kan du nemt skabe et rum for tryghed, tillid og leg før, under og efter selve konsultationen. Du vurderer selv, hvornår en lille gave vil være passende. 

Måske er det endda mindet om dette lille, sjove stykke legetøj, der giver barnet lysten til at returnere.

 

Småt legetøj, stor værdi

På Småkryb har vi specialiseret os i små giveaways, der kan skabe ro og glæde omkring et barn, der befinder sig i en utryg situation. Vores produkter er i høj grad beregnet som små belønninger til børn, når de er ved læge, tandlæge eller lignende.

Men blandt vores kunder er også restauranter, campingpladser og hoteller, som har oplevet stort glæde blandt deres ”små” besøgende, når en ansat giver dem de små gaver. Det er med til at give børnefamilierne en oplevelse af god service, og i bedste fald har man skabt et incitament for at komme igen en anden gang.

Fordelene ved at kunne give børnene de små belønninger er mange, bl.a.:

Et barn opfatter det som en anerkendelse af, at det har klaret situationen
Det skaber gode minder hos barnet, hvilket øger chancen for, at en lignende situation en anden gang ikke vil blive opfattet som negativ
Barnet bliver stimuleret til at turde prøve ukendte ting af en anden gang

 

Plastik dyr gave til enhver lejlighed

Det kan også være, at du mangler et lille indslag til en børnefødselsdag – en pakkeleg eller en skattejagt – hvor du kan glæde børnene med en lille ting.

 

Giveaways og belønninger til børn

Småkryb er en webshop, der har specialiseret sig i giveaways til børn. Giveaways kan være små gaver eller belønninger til børn. Det kan være for at skabe en god oplevelse, det kan være for sjov, og det kan være tidsfordriv for børnene. Alle vores giveaways leveres i pakker, hvor der typisk er mellem 25 og 100 gaver i æsken.

Vores gaver kan bruges som belønning hos tandlæger, hos læger og på skadestuer, og som beskæftigelse af børn ved hotel-, restaurant- og hotelbesøg, samt i alle andre brancher, der sætter børn i centrum som for eksempel en optiker eller et apotek. De kan endvidere bruges ved børnefødselsdage.

 

Alt fra restauranter til læger har fordel af giveaways

Det er ikke altid sjovt for børn at komme med på restaurant, men en lille gave, når pomfritterne og desserten er spist, kan skabe en helt ny oplevelse for barnet og dermed for de voksne gæster, som måske får lyst til at komme igen.

De fleste læger og tandlæger, men også skadestuer, kender til utrygge og bange børn, og det kan også gøre ondt. Men en lille gave kan hjælpe med at skabe en god afslutning for barnet, og det kan være en god investering for en tandlæge og en læge.

 

Bestil giveaways eller ring for at høre mere

Småkryb er kendt for sit brede sortiment, der tilgodeser forskellige branchers behov, og vi tilstræber altid de kortest mulige leveringstider på de forskellige varer.

Du kan bestille her på siden, men du kan også ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning. Vores telefonnummer er 24 27 27 10, men du kan også skrive til os på [email protected].