Fortrolighedspolitik

Persondatapolitik
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

Nyhedsbreve
Når du signer dig op til vores nyhedsbreve, samtykker du samtidig i, at vi løbende må sende nyhedsbreve til dig med information om nyheder og tilbud. Denne service kan du sel til enhver tid og uden omkostninger afmelde igen.
Smaakryb.dk gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har afmeldt vores nyhedsbrevlist.

Bestillinger
For at du kan indgå en aftale med os hos Småkryb, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig.
Personoplysningerne registreres hos Småkryb.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Følgende oplysninger vidergives til GLS for at kunne sende din bestlling: navn, adresse, e-mail og telelfonnummer. Personoplysningerne registreres hos GLS Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren for Småkryb har adgang til de oplysninger, der er registreres om dig. Direktøren er også dataansvarlige på smaakryb.dk.

Direktøren for Småkryb er Susanne Schack Mortensen.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som registreret kunde hos smaakryb.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: susanne@smaakryb.dk.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: susanne@smaakryb.dk.