Hoppebolde

4 varer

pr. side

Hoppebolde til børn

Som voksen er der ofte ikke meget som skræmmer os, men for børn er mange nye indtryk med til at skabe en vis utryghed hos både små og store børn.

Derfor kan man i svære situationer nemt og hurtigt få smilet og trygheden tilbage, med en lille gave.

 

Hoppebold - en lille gave

Hos Småkryb finder du et stort udvalg af både store og små hoppebolde, samt hoppebolde med forskellige design og print. Derfor er det vigtigt med en lille gave!

Mange voksne husker nok deres første besøg hos tandlægen, nogle husker det måske slet ikke længere, men mindet om tandlægens skål med forskelligt legetøj, hvor man måtte vælge lige det man ville, hænger ved i hukommelsen.

Det er minderne fra barndommen som er med til at skabe os som mennesker, så hvorfor ikke gøre en svær og uhyggelig situation til et godt minde. Der er flere gode grunde til at du bør investere i en legetøjsbøtte til børnene, om hvis man arbejder med ubehagelige oplevelser – f.eks. hvor barnet er en patient, eller hvis man blot har mange besøgende børn, som på campingpladser eller hoteller:

Barnet husker hændelsen som et godt minde Barnet er efterfølgende mere tilbøjelig til frivilligt at gøre det igen.

Hångribelige belønninger stimulerer ofte barnet til at turde prøve nye og ukendte ting Belønningen bliver opfattet som anerkendelse, for at have klaret situationen Der er altså mange grunde til at belønne et barn, som har gennemgået en utryg situation eller blot som belønning for at have klaret en opgave.

Vi forhandler ikke kun gaver til svære situationer Barnet behøver ikke at have været igennem de svære situationer, for at gøre sig fortjent til en lille belønning som f.eks. en hoppebold eller en børnetatovering m.m. Små belønninger kan også blive brugt på steder, hvor barnets koncentration er svær at holde eller hvis Forældrene skal have lidt tid for sig selv, og har brug for at holde børnene beskæftiget. Især på campingpladser og hoteller kan en lille gave fra personalet, være med til at komme i kontakt med de besøgende børn og få selv trætte og uoplagte børn til at blive i godt humør.

 

Find store og små hoppebolde hos Småkryb

Vores webshop har et stort udvalg af hoppebolde, samt andre små gaver, som med garanti kan få smilet til at vende den rigtige vej, uanset alder.

Alle produkter hos Småkryb er af højeste kvalitet og er både EN71-certificerede og CE-mærket.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores udvalg af hoppebolde, eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 2427 2710 eller via mail: [email protected]