Klistermærker til børn

10 varer

pr. side

Giv barnet et plaster på såret

Mange husker følelsen af at skulle til tandlæge eller på sygehus første gang som barn. Det kan ofte være en oplevelse, som huskes som utryg, ubehagelig og nogle gange smertelig. Det kan også være kedeligt at skulle sidde i venteværelset. Men ventetiden og den ubehagelige oplevelse kan måske vendes til noget positivt hos barnet, hvis der venter en lille gave på den anden side.

Hos Småkryb har vi specialiseret os i salg af små gaver og giveaways til børn. Som tandlæge, læge eller som medarbejder på et hospital kan du glæde barnet med et klistermærke efter endt behandling. Og så vil det måske heller ikke være så slemt for barnet at skulle afsted en anden gang. 

På Småkryb.dk har vi et stort udvalg af sjove klistermærker til børn i alle slags farver og former. Vi har stickers med:

  • Dyrebørn, sjove insekter og havdyr
  • Glade, sure og sjove smileyer
  • Dinosaurer og monstre

Klistermærker til hver en lejlighed

En lille gave kan også være en god strategi i andre situationer, hvor barnet kan føle sig utryg og ubehagelig til mode, f.eks. i situationer, hvor barnet kan opleve en form for psykisk belastning. Måske har barnet vanskeligheder i skolen eller familien og skal til en samtale hos en psykolog, eller barnet skal besøge en mor eller far i fængslet. Du kan gøre oplevelsen lidt lettere for barnet med sjove klistermærker.

Men klistermærker kan også være en god marketingsstrategi for hoteller, campingpladser og restauranter, der særligt ønsker at byde børn og deres familier velkomne. De små gaver er en god og nem måde at vise, at man forstår sig på børn, og at der er plads til børnene på hotellet, campingpladsen eller restauranten. Det kan endda være, at du med held kan skabe dig et helt brand og gøre de små klistermærker til noget, som børn samler på. På den måde kan du være heldig at være førstevalg næste gang, forældrene skal have børnene med ud at spise.

 

Mangler du et indslag til en børnefødselsdag eller i institutionen?

Det kan også være, at du mangler et lille indslag til en børnefødselsdag – en pakkeleg eller en skattejagt – hvor du kan glæde børnene med en lille ting. Klistermærker legetøj, hoppebolde, nøgleringe – vi har et stort udvalg af CE-mærket og EN_71-certificeret legetøj.

Vi får løbende nye produkter i vores shop. Følg med her. 

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores udvalg af stickers, eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 24 27 27 10 eller via mail: [email protected]