Vi tilbyder et bredt sortiment af institutionslegetøj til alle aldre

Et lille stykke legetøj kan gøre en verden til forskel. Du kender det helt sikkert fra din institution, at der er det enkelte lille stykke legetøj, som alle børnene slås om at få fingrene i hver dag. Når du køber legetøj til institution fra Småkryb, får du en pakke med typisk 25 – 100 stykker af det valgte lejetøj, og så er der ikke længere noget at slås om – andet end farven. Hos Småkryb, kan både børnehaver og skoler købe institutions legetøj, som er sjovt at lege med. Vi sælger udelukkende kvalitets legetøj, der kan holde til at blive brugt igen og igen.

 

Legetøj til institution - uden skadelige stoffer

Vi går op i at vores legetøj er af den bedste kvalitet og uden nogen skadelige giftstoffer, fordi vi ved, at børn er mere følsomme overfor kemikalier end voksne. Børn udforsker verden – og legetøj, ved at føle det mod huden og putte det i munden, og derfor er det ekstra vigtigt, at institutionslegetøj er uden nogen form for skadelige stoffer. Alle vores produkter er EN_71-certificerede, som betyder at de er testet for kemikalier og at de overholder de europæiske sikkerhedskrav for legetøj til børn. Vi er også CE-mærkede og lever op til legetøjsbekendtgørelsens sikkerhedskrav for legetøj til institution og EU-salgslovgivningen.

 

Småt legetøj med stor værdi

I vores kæmpe sortiment har vi alt fra klistermærker til hoppebolde – og i alle kategorier kan du finde flere forskellige varianter, som kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være at institutionen skal holde fest for alle børnene og deres familier, og mangler små præmier til fiskedammen, tombolaen eller andre konkurrencer.

Ved sådan nogle begivenheder kan du bruge:

Tatoveringer til børnsmykkernøgleringe, snurretoppe snurre og biler til drengene eller andre af vores sjove legetøj til institutioner.

 

Småkryb ApS er for børn og barnlige sjæle

Hos Småkryb er vi specialiseret i institutionslegetøj, små gaver og giveaways til børn. Du kan bestille vores varer her på webshoppen, ringe til os eller sende en mail til [email protected]. Når du handler hos Småkryb får du altid lave fragtpriser, og fri fragt ved køb over 499 kr. Vi bestræber os på at have de korteste leveringstider på alle vores varer. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller sortiment er du velkommen til at ringe til os.