Små gaver, der gør en stor forskel - tandlæge legetøj
Det er vigtigt, at børn bliver glade for at gå til tandlægen og det er langt fra alle børn, der er begejstret for at komme til tandlægen. Børnenes møde med tandlægen kan få afgørende betydning for det videre forløb, og derfor kan det være en fordel, for dig som tandlæge, at have en lille gave, som børnene kan få med hjem efter endt behandling.

Et lille stykke tandlæge legetøj kan være med til, at situationen bliver mere komfortabel for børnene og samtidig medvirke til, at de måske glæder sig til at komme til tandlægen næste gang.

Vi tilbyder en bred vifte af små gaveprodukter
Hos Småkryb finder du et stort udvalg af små legetøj tandlæge gaver til børn, der er ideelt som en belønningsgave efter et tandlægebesøg. I vores brede sortiment finder du blandt andet:

Vi leverer legetøjet direkte til din klinik eller den adresse du foretrækker. Legetøjet kommer i pakker - typisk mellem 25-100 gaver i hver pakke. Vil du gerne modtage en blandet pakke med små eller lidt større gaver, så har vi også det.

Alle produkter er nøje udvalgt for at give børnene og dig en rigtig god oplevelse
Vi gør meget ud af at finde tandlæge legetøj, der er farvestrålende og indbyder til leg. Det er af stor betydning for os, at du får ordentlige kvalitetsprodukter bestilt hjem til klinikken.
Vores klinikgaver, ”legetøj tandlægebesøg”, er af høj kvalitet og uden skadelige stoffer. Produkterne er CE-mærkede og overholder dermed EU-salgslovgivningen. Samtidig er legetøjet EN_71-certificeret, hvilket betyder, at det overholder europæiske sikkerhedskrav for legetøj.

Find det tandlæge legetøj du søger

Vores webshop har altid åben. Her kan du se udvalget af alle de små ting, der gør en stor forskel, og bestille præcis, når det passer dig.
Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde netop det, du er på udkig efter. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning vedrørende vores produkter. Ring på 24 27 27 10 eller send en mail på [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig.