Legetøj til børn

Et lille stykke legetøj til børn kan skabe stor overraskelse og glæde i utrygge situationer

Husker du også dengang, du som barn var til tandlægen, og du, efter endt konsultation, fik overrakt en lille gave i form af legetøj? Det kan umiddelbart virke som en ubetydelig gestus, men senere hen har oplevelsen alligevel indprentet sig i de flestes hukommelse som noget rart og hjertevarmt. Faktisk står oplevelsen i mange tilfælde klarere end selve konsultationen eller behandlingen. Dette scenarie omfavner Småkryb ApS

Når legetøj til patienter gør forskellen

Det er ikke alle nødvendige situationer, der er lige sjove. Det kan være en overvældende oplevelse for et lille barn at være til undersøgelse eller at blive behandlet på en skadestue, et hospital eller på en klinik. En tur til lægen, tandlægen eller børnepsykologen kan eksempelvis kræve stor overvindelse for et barn, der er fysisk eller psykisk udfordret. Her kan et simpelt stykke legetøj på positiv vis virke distraherende, og få barnets bekymringer til at forsvinde som dug for solen, hvilket resulterer i rolige forældre og at du, som fagmand, kan skærpe koncentrationen mod dit arbejde.

Følelsen af at skabe glæde hos et andet menneske er uvurderlig. Småkryb ApS forhandler legetøj til små patienter, du som henholdsvis læge, sygeplejerske, tandlæge, klinikassistent, terapeut eller psykolog kan videregive. Med en lille gave til barnet kan du nemt skabe et rum for tryghed, tillid og leg før, under og efter selve konsultationen. Du vurderer selv, hvornår en lille gave vil være passende. 

Måske er det endda mindet om dette lille, sjove stykke legetøj, der giver barnet lysten til at returnere.

Småt legetøj - stor værdi

Småkrybs udvalg af legetøj kan endvidere fungere som en måde, hvorpå det enkelte barn kan fordrive tiden og blive beskæftiget. Ved restaurant- og hotelbesøg eller på campingferier med familien kan børn hurtigt blive rastløse og utilfredse. Her er det rart, at du som ansat kan træde til med en lille gave og dermed forskønne hele situationen for familien og det enkelte barn især. 

I en lang række situationer er det altså oplagt for dig at investere i legetøj til børn – også når du, som en del af et fængselspersonale, vil overraske besøgende børn med en sjov gave, der skaber glæde og fjerner tankerne fra den hårde oplevelse, det kan være at besøge et familiemedlem i fængslet.

Småkryb ApS er specialist i legetøj til børn

Hos Småkryb ApS har vi et bredt sortiment af små giveaways i form af klistermærker, dyr, nøgleringe, biler, viskelæder med mere. Vi leverer legetøjet i pakker - typisk med mellem 25-100 gaver i hver æske. Vi forhandler også blandede pakker.

Vores legetøj er af høj kvalitet og uden skadelige stoffer. Produkterne er CE-mærkede og overholder dermed EU-salgslovgivningen. Samtidig er legetøjet EN_71-certificeret, hvilket betyder, at det overholder europæiske sikkerhedskrav for legetøj.

Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 2427 2710, eller sende en mail til susanne@smaakryb.dk.

Det er de små glæder i livet, der tæller.