Reflekser

2 varer

pr. side

Sjove reflekser til børn

Nedsæt risikoen for ulykker med reflekser

Små og bløde trafikanter er udsatte i trafikken, særligt når det er mørkt. Med reflekser er der langt mindre risiko for at børn bliver involveret i trafikuheld, fordi de bliver set lang tid før, end hvis de ikke havde reflekser på.

Hos Småkryb mener vi, at reflekser ikke behøver at være kedelige, bare fordi de er nødvendige. Reflekser må gerne være sjove, seje og flotte, så de skaber glæde ved børnene, og de får mere lyst til at lege med dem og bære dem på deres tøj.

 

Reflekser til børn til mange brancher

Som virksomhed, der har med børn at gøre, er en refleks en god gave at give i forbindelse med et besøg, så de får en ting med hjem, der kan bringe dem glæde.

Det kan være tandlæger, som gerne vil give gode gaver. Mange børn er ikke så glade for at besøge tandlægen, fordi det er et nyt og ukendt sted, men en refleks i gave kan vende humøret, når de går ud fra klinikken.

Skoler, der er opmærksomme på trafiksikkerhed og gerne vil være sikre på, at børnene ved, hvordan de skal opføre sig og hvordan de bliver trygge i trafikken.

Det kan også være fysioterapeuter, speciallæger, institutioner og mange andre, som gerne vil være sikre på, at børnene bliver set i trafikken, når de går ud ad døren.

 

Find sjove og skøre reflekser hos Småkryb

Reflekser til børn er kun brugbare, hvis de bliver set. Reflekserne har en størrelse, så de er nemme at se, og de kommer med en lille kæde eller nøglering, så de er nemme at sætte fast på børnenes rygsække, jakker eller andet tilbehør. Med deres sjove og skøre udseende er reflekserne også oplagte til leg og indlæring omkring trafiksikkerhed, så børnene tidligt lærer om sikker færdsel i trafikken med de skønne figurer.

 

Kontakt os og hør mere om vores reflekser

Hos Småkryb vægter vi børnenes sikkerhed og tryghed, og derfor kan vores trafiksikre reflekser købes til børn og unge, som er udsatte i trafikken. Vi går meget op i at vores legetøj er godkendt af myndighederne og er sikkert for børnene at lege med.

Kontakt os i dag og hør mere om vores reflekser til børn og vores store udvalg af belønningsgaver til børn, som gør dem glade.