Smykker til børn

12 varer

pr. side

Små, fine børnesmykker til de små, fine børn

Hos Småkryb har vi en masse fine børnesmykker at vælge imellem. Du kan vælge imellem sommerfugle hårklemmer, hjertering, fingerringe, forskellige typer armbånd og hårklemmer. Der er plads til at eksperimentere med forskellige farver og former. Forskellige valg gør barnet i din forretning glad. Pakkernes sortiment skifter løbende, så der er altid noget nyt og spændende at finde, når du bestiller en pakke fra os.

Et hav af fine, sikre smykker til børn

Forestil dig, hvor meget glæde en lille ting kan gøre. Børn vil blot gerne ses og høres i øjenhøjde. Et børnesmykke kan være med til at berolige barnet, så du kan udføre dit arbejde mere roligt og i barnets tempo. Vi har i hvert fald et stort udvalg af smykker, som du trygt kan give til dine mindste klienter – vi laver vores legetøj uden skadelige kemikalier og har fået både CE-mærke og EN_71-certificering. Børnene kan trygt lege med legetøj og smykker fra Småkryb, som er specifikt lavet til både piger og drenge.

Den perfekte gave til børnefødselsdage

Står du for et fødselsdagsevent, så er børnesmykker er et godt aktiv til at gøre hele festens deltagere glade. Hos os finder du et stort udvalg af smykker til børn. Du får et parti med forskellige farver, som du så kan sammensætte til de helt rette små gaver. Der er masser af smykker til mange gaver, og gaverne kan åbnes og bruges med det samme. Børnene kan gå rundt hele dagen med deres nye børnesmykker.