Vi støtter

Småkryb har i flere år også støttet Tandlæger Uden Grænser via donation at "kryb", der har været med til at lette deres arbejde for at forbedre tandsundheden hos børn fra bla Vietnam, Cambodia, Indien og Rwanda. 

tandsunhed uden granser 2tandsunhed uden granser


 

hjerneskade foreningen

 


 

familier med kraftramte born

 


kriminalforsorgen 

 

Kære Småkryb.

Vi er tre fængselsbetjente i Statsfængslet Midtjylland som består af to åbne afsnit og en lukket. Vi har også funktionen som børneansvarlig i fængslet og vores overordnede opgave er at iværksætte tiltag, som styrker relationen mellem de indsatte og deres børn. Vi prøver at skabe så ”normale” rammer som muligt for de børn som kommer og besøger deres fædre i fængslet og for at besøgene bliver en god oplevelse for både børn og voksne

Hver dag er der i gennemsnit 4.500 børn, der har en mor eller far i fængsel. Børn af fængslede har forhøjet risiko for selv at blive kriminelle, og desuden oplever mange børn savn, skam, ensomhed og mobning, i forbindelse med at deres forældre er fængslet.

kriminalforsorgen 2

Vores mål er at vi gerne vil forbedre vilkårene for de børn, som kommer på besøg i fængslet. Derfor kontaktede vi Småkryb for at høre om de ville hjælpe med nogle gaver. De var meget positive og vi fik en hel kasse til deling på de tre afsnit. Dette er vi dybt taknemmelige for og vi kan nu give hver barn som er på besøg en af Småkrybs legetøj ved endt besøg. Vi har lavet en lille ”rodekasse” så børnene selv kan vælge.  Det varmer at se hvor stor lykke legetøjet gør ved børnene og er med til at det er nemmere at få sagt farvel til far.

Børnene kan jo ikke gøre for at deres far er kriminel!!

Tusind tak

 


 danske hospitals klovne

Når børn kommer på hospitalet, kan det for rigtig mange af dem være en skræmmende og utryg oplevelse, uanset om opholdet er kortvarigt eller de lider af en alvorlig sygdom og derfor skal være der gennem længere tid. Gennem leg, humor og en smule magi, gør hospitalsklovnene dagligdagen på hospitalet mere overkommelig for børnene. Hospitalsklovnen hjælper med at lette sorgen og ubehaget, så der kan blive plads til smil. 

Hos Småkryb er vi imponeret over det store arbejde Danske Hospitalsklovne gør til gavn for syge børn på de danske hospitaler og vil med vores nyeste tiltag støtter hospitalsklovnenes arbejde med 5 kr. for hver solgt julekalender.