Blandede pakker

Småt legetøj til alle dage

Her på siden finder du forskellige typer blandinger, en med små ting,

en større ting og en blanding med klistermærker og tatoveringer.

3 varer

pr. side

Den lille gave til hverdagen – blandet legetøj til de yngste

Hos Småkryb tilbyder vi pakker med blandet legetøj til børn. Små hyggelige gaver til forskellige formål. Disse kan bl.a. afhjælpe tandlægeskræk hos børn - selv angsten for at få en vaccine.  Formålet er at gøre børnene afslappet, så de oplever de uvante situationer som noget positivt. Heriblandt besøg hos lægen, opstart i skole og andre situationer, hvor børn kan være ængstelig, men også som en god belønning til børnene for at være seje. Pakkerne indeholder blandet legetøj i stil med klistermærker, hoppebolde og nøgleringe. Find også legetøj i lidt større størrelser som badeænder, sjove dinosaurer og meget mere. Uanset hvad anledningen er, kan vores små gaver give alle børn et smil på læben.

Giv gaverne til de mindste

Børnene bliver ellevilde over en sjov, kreativ gave med forskellige ting at lege med. I vores pakker med blandet legetøj er der så mange sjove ting, at du har nok legetøj til mange børn. Der er så meget legetøj at vælge imellem, at du blot laver en ny sammensætning hver gang.

Små gaver til både drenge og piger

Vores pakker med blandet legetøj er både til drenge og piger. Du kan derfor være sikker på, at der er noget til enhver smag. Legetøjet er til den kække dreng eller pige og alle typer derimellem; dog ikke børn mellem 0-3. Vi tilbyder 3 forskellige typer blandede pakker:

  • Småkrybs hemmelige boks: Her fås en pakke med 100 stk. blandet legetøj til brug når som helst. Du finder bl.a. ringe, klistermærker, snurretoppe og forskellige typer dyr i den hemmelige boks.
  • Småkrybs stickers- og tattoo-blanding: En blanding af 600 stk. klistermærker og tatoveringer, som kan sættes på bøger, papir eller kroppe.
  • Småkrybs-blanding med store ting: 100 stk. blandet legetøj som er lige lidt større. Der er over 20 forskellige typer legetøj, og her kan du finde snurretoppe, blyanter med træfigurer, nøgleringe og meget mere.

Blandet legetøjspakker er med til at gøre din hverdag nemmere som klinikejer. For et smil på børnenes læber er uerstatteligt. Vær med til at gøre oplevelsen for barnet til noget, de husker som en skøn oplevelse.