Småkryb henvender sig til forskellige brancher
Hos Småkryb henvender vi os til mange forskellige brancher. Vi specialiserer os i små gaver og giveaways til børn, som kan bruges til rigtig mange forskellige ting alt efter hvilken branche, du er indenfor. Det kan f.eks. være som en lille belønning hos lægen eller tandlægen, når barnet er færdig med behandling, da tandlæge og lægebesøg for mange børn godt kan være en skræmmende oplevelse. Det er desuden blevet meget udbredt at give en lille gave efterfølgende, og det gør i mange tilfælde, at barnet går derfra med et smil på læben og husker det som en positiv oplevelse. De små stykker legetøj kan også fungere som små gaver i receptionen på hoteller, hvor de kan skabe gode og sjove oplevelser ved check ind og som tidsfordriv for børnene.

Hos Småkryb står vi klar til at hjælpe med både nøgleringetegneudstyr og en bred vifte af forskelligt legetøj til en masse forskellige brancher. Vores sortiment henvender sig bl.a. til brancher, hvor det kan bruges som:  


Skab gode og trygge oplevelser for børn med små gaver
Vi ønsker at skabe en god, sjov og tryg oplevelse for børn i mange forskellige sammenhænge, og her ved vi at et sjovt stykke legetøj kan hjælpe. Desuden vil et stykke legetøj til børnene også kunne give mere ro til forældrene, som vil kunne slappe mere af, når børnene er blevet aktiveret. Vi har et bredt sortiment med mange forskellige sjove små gaver, og vi stræber altid efter at tilgodese de forskellige branchers forskellige behov. Vælg den branche, der passer bedst til dig og tag et nærmere kig på det store udvalg.