Blyanter og viskelæder

Vi har et bredt udvalg af søde og sjove viskelæder til børn

Smiley viskelæder, regnbue viskelæder og og forskellige slags dyr.

7 varer

pr. side

Læger, tandlæger, hoteller og restauranter, kender alle til vigtigheden i at skabe en god oplevelse for børnene. Mange gange ikke særlig meget til, for at vende en dårlig oplevelse, til en god oplevelse. En lille ting som et sjovt viskelæder, kan være med til at børn husker tilbage på besøget, som en god oplevelse.

Især et besøg ved lægen eller tandlægen, kan være en traumatisk oplevelse for børn. Derfor er det ekstra vigtigt, at når børn er inde ved lægen, at de husker det som værende en god oplevelse. En lille belønning for at være modig og tapper, og under behandlingen, er med til at gøre det til en mindre skræmmende oplevelse. Det kan endda medvirke til at børnene ligefrem glæder sig, til næste besøg hos lægen.

 

Vi har et bredt udvalg af søde og sjove viskelæder til børn

Vi har viskelæder: Smiley viskelæder, regnbue viskelæder og forskellige slags dyr.

En viskelædergave, kan være et godt minde for børn og være noget de forbinder med lægen eller tandlægen, og husker tilbage på med glæde. Børnene kan have viskelæderet med i skolen i deres penalhus, og vise det frem til de andre børn med glæde.

Alle vores produkter er naturligvis uden skadelige stoffer. Vores produkter er af højeste kvalitet, og har CE-mærke og EN_71-certifikat.  

 

Vi sælger også andet legetøj til børn

Vi har meget andet legetøj, som kan gøre et besøg til en oplevelse børnene, husker tilbage på med glæde: Klistermærker, Biler og fly, Børnesmykker, Hoppebolde og Puslespil

Og meget mere! Klik rundt i vores webshop for at få det fulde overblik over vores produkter. 

 

Legetøj der hjælper børn i svære situationer

Vi tror på at børn i hele verden skal have gode oplevelser at huske tilbage på. Derfor støtter vi flere velgørenhedsprojekter, både her i Danmark og uden for landets grænser. Heriblandt Familier med kræftramte børn, Fonden Børns Velfærd og Danske Hospitalsklovne.  

Derudover støtter vi Tandsundhed uden grænser, som forbedrer tandsundheden hos børn i Vietnam, Cambodia, Indien og Rwanda. 

 

Levering af blyanter og viskelæder

Generelt sendes der pakker ud mandag og torsdag, og vi forsøger at få de bestillinger der kommer ind før kl. 11.00 samme dag med. Levering sker på købers adresse i Danmark, og vil ske indenfor 3-5 arbejdsdage efter bestillingen. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Småkryb. 

 

Kontakt os

Du skal ikke tøve med at kontakte os - vi er altid klar til at hjælpe dig! Vi hjælper dig med information og forespørgsler om varer, om forsendelser og andre spørgsmål i forbindelse med din ordre.

Ring til os på tlf. 24 27 27 10 eller udfyld vores kontaktformular, hvor du vil få svar indenfor 48 timer. Vi bestræber os på at gøre det endnu hurtigere med et mål om at give dig et svar i løbet af 8 timer (på hverdage), hvis vi kan.