Generelle oplysninger

Småkryb ApS
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nr. 33585276
Adresse: Stærremarksvej 6, 4200 Slagelse
Lager og besøgsadresse: Marielundvej 46B, 2730 Herlev

E-mailadresse: [email protected]
Telefonnummer: 24 27 27 10

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Småkryb ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Småkryb ApS.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Småkryb ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Småkryb ApS.
Generelt sendes der pakker ud mandag og torsdag, og vi forsøger at få de bestillinger der kommer ind før kl. 11.00 samme dag med. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-5 arbejdsdage efter bestillingen. 

I tabellen herunder ses de gældende håndterings- og fragtpriser. Fragten beregnes ud fra vægten på de bestilte produkter. Fragtprisen beregnes og fremgår altid af indkøbskurven når der foretages en bestilling. OBS! Fragtpriserne er gældende i Danmark.
Der leveres kun indenfor Danmarks grænser ved forudgående aftale.

Fragt priser pr. april 2024:

For levering til firmaer og pakkeshops:

Ved 0-1 kg. - 60 kr.
Ved 1-10 kg. - 80 kr.

For levering til privat adresser:

Ved 0-5 kg. - 100 kr.
Ved 5-10 kg. - 120 kr.

Fri fragt ved køb for over 599 kr.

Pris og betaling

Hos Småkryb ApS har du mulighed for at betale med Dankort, MasterCard, via bankoverførsel, via EAN eller få tilsendt en faktura (faktura dog kun ved oplysning af gyldigt CVR nummer). Alle priser i Småkrybs webshop på web-adressen www.smaakryb.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.
Ved betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyr.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at maile til [email protected], at ringe til 24 27 27 10 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordrer. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Småkryb ApS – Lager
Marielundvej 46B
2730 Herlev

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Småkryb ApS - Lager
Marielundvej 46B
2730 Herlev

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

Nyhedsbreve
Når du signer dig op til vores nyhedsbreve, samtykker du samtidig i, at vi løbende må sende nyhedsbreve til dig med information om nyheder og tilbud. Denne service kan du selv til enhver tid og uden omkostninger afmelde igen.
Smaakryb.dk gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har afmeldt vores nyhedsbrevlist.

Bestillinger

For at du kan indgå en aftale med os hos Småkryb, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig.
Personoplysningerne registreres hos Småkryb.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Følgende oplysninger videregives til GLS for at kunne sende din bestilling: navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Personoplysningerne registreres hos GLS Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Direktøren for Småkryb har adgang til de oplysninger, der er registreres om dig. Direktøren er også dataansvarlige på smaakryb.dk.
Direktøren for Småkryb er Susanne Schack Mortensen.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som registreret kunde hos smaakryb.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected].

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: [email protected].

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Susanne Schack på mail til [email protected] eller på telefon på 24 27 27 10. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyld:

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg 

via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr  

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 18. 04. 2024

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Småkryb ApS - Lager
Marielundvej 46B
2730 Herlev

 

CVR-nr. 33585276
[email protected]
Tlf. 24 27 27 10

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________      

 

Dato: _______________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)