Klinikgaver kan bruges som et plaster på såret
Kliniklegetøj til alle situationer
Kliniklegetøj kan benyttes som klinikgaver i situationer, hvor børn af forskellige årsager er nødt til at følge efter forældre og søskende som for eksempel på en skadestue, fordi de ikke kan efterlades alene derhjemme. Kliniklegetøj kan benyttes som tidsfordriv, men det er især blevet udbredt, at børn får klinikgaver, når besøget på klinikken er afsluttet.

Ofte kan barnet selv vælge sin gave i en mindre kurv som et lille "plaster" på såret. Ud over at barnet går gladere derfra, så kan den positive oplevelse være med til at opbygge et tillidsforhold. Det er nemmere at behandle et barn, der ikke udelukkende opfatter besøget som noget ganske ubehageligt.

Vi leverer alle klinikgaver i større pakker, hvor der typisk er mellem 25 og 100 gaver i hver kasse. Nogle vælger så flere kasser, så der er forskelligt kliniklegetøj, som børnene kan vælge imellem.

Det er nemt og hurtigt at bestille kliniklegetøj
Det er nemt, enkelt og hurtigt at bestille kliniklegetøj i webshoppen. Dog er du naturligvis velkommen til at ringe til os på telefon, hvis du har spørgsmål til vores klinikgaver, eller hvis du oplever et teknisk problem med din bestilling. Du kan også blot sende en e-mail til os på [email protected]