Hos Småkryb har vi et stort udvalg af børnehave legetøj

Hos en børnehave eller et børnehus, hvor der er mange forskellige børn er der ofte brug for meget forskelligt legetøj. Hos Småkryb har vi legetøj der henvender sig til både drenge og piger i børnehavealderen.

I en børnehave hvor der går mange børn er det ideelt, at have flere af samme stykke legetøj, så der ikke bliver rift om det. Med vores legetøjspakker har du mulighed for, at bestille alt fra 25-100 stykker af samme slags. Så er du sikker på at der altid er nok.

Vores legetøj til børnehaver kan både bruges inde og ude, og vi sælger udelukkende kvalitetslegetøj, der holder til at blive leget med igen og igen.

 

Legetøj til børnehave i høj kvalitet

Børnehavebørn tænker ofte ikke over hvad de putter i munden og derfor ved vi hos Småkryb, hvor vigtigt det er, at legetøjet ikke på nogen måde er skadeligt for dem. Hos Småkryb er vi meget kvalitetsbevidste, og har derfor også kun legetøj af høj kvalitet, som hverken indeholder skadelige kemikalier eller giftstoffer.

Alt vores legetøj er EN_71-certificeret, hvilket betyder at det ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Derudover er al legetøj CE-mærket og overholder alle de europæiske sikkerhedskrav.

 

Brug børnehus legetøj til temadage

Skal din børnehave afholde specielle aktivitets- eller temadage, kan det være relevant at have legetøj der henvender sig til dette. Det kan for eksempel være, at der skal afholdes aktiviteter hvor børnene skal lave ting på tid, her kan vores sand ure være en god måde for børnene, at være med til at styre tiden ved at vende uret.

Hvis der afholdes sommerfester eller julearrangementer i din børnehave eller børnehus, kan der også være brug for små gaver og giveaways til børnene.

Ved disse arrangementer kan du blandt andet bruge:

klistermærker, farveblyanter, små hoppebolde, tatoveringer, blyanter og viskelædere

Læs også om vores udvalg af legetøj til institution.

 

Find dit børnehave legetøj hos Småkryb

Hos Småkryb er vi specialiseret i legetøj til børnehave og andre institutioner. Du kan bestille alle vores varer her på webshoppen. Har du spørgsmål til køb eller produkter, er du velkommen til at ringe til os på telefon, eller sende en mail til [email protected].

Når du handler hos Småkryb får du altid lave fragtpriser, og fri fragt ved køb over 499 kr. Vi bestræber os på at have de korteste leveringstider på alle vores varer, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit køb.

Vi ser frem til at høre fra jer.