Legetøj til børn på hoteller

En gave i form af et lille stykke legetøj kan være en meget stor ting for et lille barn. Du kan derfor overveje, om ikke du vil have små gaver til børnene ved ind- og udtjekning i receptionen, så du kan give små børn en god og mindeværdig oplevelse om opholdet på dit hotel eller vandrehjem. Hos Småkryb tilbyder vi mange forskellige ting, der kan fungere som små gaver eller overraskelser. Det kan blandt andet være:

Hoppebolde
Nøgleringe
Puslespil
Tatoveringer til børn
Blyanter og viskelæder


De mange små stykker legetøj kan bruges med mange forskellige formål. Børnene kan f.eks. få et stykke legetøj ved indtjekning, så forældrene kan få lov at tjekke ind i ro og mag. Derudover kan man også vælge at lægge et lille stykke legetøj på puden på hotelværelset - ligesom man også nogle gange gør med et lille stykke chokolade til de voksne. På den måde byder man også børnene velkommen, og man sender et signal til de voksne om, at der er plads til børnene. Hvis hotellet har restaurant, er små stykker legetøj eller gaver som eksempelvis en lille pakke med tegneudstyr også oplagt som en form for aktivering, så børnene ikke sidder og tripper under hele middagen. Desuden giver det også forældrene mulighed for at slappe af og nyde maden, så hele familien kan få en god oplevelse.

 

Legetøj uden skadelige giftstoffer

Hos Småkryb lægger vi vægt på at alt det legetøj, som vi tilbyder, er af ordentlig kvalitet, da vi ved, at rigtig mange børn er ekstra følsomme over for kemikalier og andre skadelige giftstoffer.

Produkterne har gennemgået de lovmæssige tests (herunder er de naturligvis EN_71-certificerede), hvilket betyder, at alt vores legetøj er testet for diverse kemikalier, og at de overholder alle de europæiske sikkerhedskrav, der findes for legetøj til børn. Derudover er alt legetøj fra Småkryb også CE-mærket og lever op til legetøjsbekendtgørelsens sikkerhedskrav og EU-salgslovgivning. Dermed kan du være sikker på, at du hos os får legetøj af ordentlig kvalitet, som du og dit hotel, vandrehjem eller campingplads sagtens kan stå inde for.

 

Bestil små gaver i dag

Udover små gaver, der er velegnet til hoteller, vandrehjem, campingpladser og andre overnatningsmuligheder, har vi hos Småkryb også legetøj til f.eks. tandlægerklinikker eller restauranter. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller til vores sortiment, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf.: + 45 24 27 27 10 eller sende en mail på [email protected], hvor vi vil bestræbe os på at svare på dine spørgsmål. Når du handler hos Småkryb, får du altid lave fragtpriser og endda gratis fragt ved køb over 499 kr. Vi forsøger desuden altid at have den kortest mulige leveringstid på alle vores varer, så du så hurtigt som muligt kan stå med produktet i hånden.