Små gaver til en hver situation - Skab tryghed for børnene på jeres klinik - legetøj til klinikker fra Småkryb

Alle der arbejder med børn ved, hvor vigtigt det er, at de føler sig trygge i uvante situationer. For os, hos Småkryb, handler det om at skabe glæde, og gøre svære situationer lettere for børnene. Et besøg på en klinik kan være en hård oplevelse for små børn, og derfor kan en klinik gave være en måde at lette situationen og aflede børnenes opmærksomhed eller belønne dem efter et besøg. Kliniklegetøjet kan anvendes hos alle typer for private og offentlige klinikker, som har med børn at gøre. Dette kan eksempelvis være hos:

Små gaver – store glæder

Klinikgaverne kan være et plaster på såret hos de børn, som ikke er glade for at skulle på klinikbesøg. Mange børn forbinder måske det at gå til læge eller tandlæge med noget ubehageligt, og en lille gave kan derfor være med til at lette humøret hos barnet. Ofte kan det styrke forholdet mellem barn og klinik, hvilket er en fordel for alle parter. Det kan medvirke til, at forældrene undgår at barnet ikke vil afsted til klinikken, og som læge eller tandlæge kan det gøre jeres arbejde meget nemmere.

Husk, at selv den mindste gave kan vække stor glæde og fornøjelse hos de små.

Vores sortiment af klinik gaver

Hos Småkryb, har vi et bredt sortiment af små gaver, der henvender sig til både drenge og piger. Alt vores legetøj er af højeste kvalitet og selvfølgelig uden skadelige stoffer. Alle produkter er CE-mærket og EN71-certificeret.

Vores klinikgaver kommer typisk i pakker med 25-100 gaver i hver. Vi har et bredt sortiment i alt fra puslespil, klistermærker og tatoveringer til nøgleringe, små figurer og smykker. I finder også pakker med blandet legetøj, så børnene har noget at vælge imellem, når de er færdige med deres klinikbesøg.

Hos Småkryb får jeres klinik:

  • En nem løsning – bestil direkte i vores webshop
  • Stort udvalg af forskellige produkter
  • Sjovt kliniklegetøj til billige penge
  • Lav fragt og fri fragt ved køb på 499,-
  • Legetøj der er CE-mærket og EN71-certificeret

 

I finder nemt alle vores produkter i webshoppen og ellers er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 24 27 27 10 eller [email protected] for råd og vejledning.