Skab tryghed mellem læger og børn 

For mange børn kan det føles utrygt at besøge en læge. Det er nye omgivelser, nye mennesker og de har det måske dårligt eller har ondt samtidig. Det er en god anledning til at give dem et stykke legetøj eller en gave med hjem, når de forlader klinikken og har været modige. Arbejder man med børn, ved man, at man kommer længst, når de er trygge og samarbejdsvillige. De tidlige oplevelser skaber også præcedens for hvordan børnene har det senere i livet med at skulle til læge eller behandler. 
En lille gave på vej ind eller ud ad døren kan bringe dem et stort skridt nærmere at åbne op og fortælle om deres problemer.

 

Legetøj til praksisser

Når børn besøger fremmede klinikker og praksisser, kan et stykke legetøj til læger hjælpe dem med at fokusere på noget andet.

Der er mange praksisser, hvor legetøj og gaver til børn kan bringe glæder. Speciallæger, hvor nogle indgreb eller undersøgelser kan være mere påtrængende som øre-næse-hals-læger, øjenlæger, tandlæger, hudlæger eller psykologer. Det kan også være den praktiserende læge, som gerne vil give en lille ting med ud ad døren.

Det kan også være til diverse behandlere som fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, zoneterapeuter, akupunktører eller andet. Legetøj til læger og behandlere skaber glæde ved børnene, så de har mod på at komme igen.  

 

Et stort udvalg af legetøj til læger

Hos Småkryb elsker vi små gaver, der kan være i hånden på børn. Derfor har vi et af Danmarks største udvalg af belønningsgaver. Vi har blandt andet biler og fly, blyanter og viskelæder, mange forskellige dyr, hoppebolde, klistermærker, nøgleringe, kugle-spil, reflekser, smykker og tatoveringer til børn samt legetøj til børn under 3 år. Vi har et stort udvalg, fordi børn er forskellige og kan lide forskellige ting. Der skal være noget for alle. Derfor tilbyder vi også blandede pakker, hvor vi har blandt noget af vores yndlingslegetøj til læger, så børnene kan vælge mellem en masse forskellige spændende legetøj.

 

Kontakt os og hør mere om legetøj til læger

Hos Småkryb er vi til for at gøre børn glade og give dem gode oplevelser. Vi går meget op i at vores legetøj er godkendt af myndighederne og er sikkert for børnene at lege med. Derfor står vi klar til at hjælpe læger, behandlere, institutioner og skoler med at finde det helt rigtig udvalg af legetøj, som skaber mest muligt glæde.

Kontakt os på telefon +45 24 27 27 10 eller på mail: susanne@småkryb.dk og hør mere om vores udvalg eller om vores legetøj til læger.