Underholdende legetøj til børn på restaurant

For mange børn kan det være svært at sidde stille, når man skal på restaurant med mor og far. Udover at man skal sidde stille, så skal man også vente på maden, som også er noget, der kan være svært for rigtig mange børn. Et restaurantbesøg kan blive lettere, hvis man som barn har noget at lave og fordrive tiden med. Hos Småkryb har vi små stykker legetøj, som er oplagt til restauranter, og som børn kan få før eller efter maden. Vi har mange forskellige former for legetøj i forskellige kategorier, herunder:

Blyanter og viskelæder
Pusle- /kuglespil
Dyr - sjove gaver til børn
Smykker til børn


Du kan eksempelvis bruge blyant og viskelæder eller andre tegneredskaber som en lille gave, som børn kan få, imens de venter på maden. Du kan også give et lille kuglespil, som også kan få tiden til at gå lidt hurtigere. Der er mange muligheder og måder, hvorpå børn kan blive aktiveret, og det kan gøre restaurantbesøget til en helt ny oplevelse for både børn og voksne. De voksne slipper på denne måde også for konstant at skulle sørge for, at børnene opfører sig ordenligt, og der bliver dermed mere tid til at nyde maden, vinen, selve restaurantbesøget og de hyggelige omgivelser. 

 

Legetøj uden kemikalier og andre skadelige giftstoffer

Hos Småkryb garanterer vi, at alt vores legetøj er uden skadelige giftstoffer. Vi ved, at ingen børn har godt af at blive udsat for kemikalier og giftstoffer, og derfor har vores produkter gennemgået alle de lovmæssige tests (herunder er de EN_71-certificerede). Det betyder, at alle vores produkter er blevet testet for kemikalier, og at de overholder alle de europæiske sikkerhedskrav, der findes på området. Alt legetøjet er derudover også CE-mærket, og det lever op til legetøjsbekendtgørelsens sikkerhedskrav og EU-salgslovgivning. Hos Småkryb kan du derfor være sikker på, at alt legetøjet er af høj kvalitet og ikke indeholder skadelige kemikalier og giftstoffer. Når du køber små stykker legetøj eller gaver hos os, kan du dermed være sikker på, at det er noget, som din restaurant eller cafe godt kan stå inde for og give videre.

 

Bestil små stykker legetøj til børn til din restaurant i dag

Hos Småkryb har vi et stort sortiment af forskellige små stykker legetøj, som er oplagt til børn, når de er på restaurant med forældrene. Du finder det store udvalg her på vores side, og udover gaver velegnet til restauranter, cafeer og lignende, har vi også en masse andre produkter, der er oplagte til f.eks. tandlægeklinikker eller til hoteller og andre overnatningsmuligheder. Du er altid velkommen til at ringe på tlf.: + 45 24 27 27 10 eller sende en mail på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller sortiment. Vi vil bestræbe os på at besvare dine spørgsmål så godt som muligt. Når du handler hos os, får du desuden altid lave fragtpriser, og hvis du handler for mere end 499 kr., er der gratis fragt. Vi tilstræber altid kortest mulig leveringstid, så du vil have dine produkter hjemme kort tid efter, at du har bestilt.