Nøgleringe

6 varer

pr. side

Nøgleringe og legetøj til børn

Hvis du har praksis som læge, tandlæge, børnepsykolog eller anden virksomhed, der har med børn at gøre, så kan sjove nøgleringe børn gøre en betydelig forskel for deres besøg.

Vi husker alle dengang vi var børn og skulle til tandlægen. Det kunne være et besøg vi frygtede, fordi vi var bange for, at det ville gøre ondt. Men det vi husker allerbedst, var den lille gave vi fik, når behandlingen var slut. Den lille gave betød, at vi også glædede os til besøget, fordi vi vidste at der ville være en lille gevinst for vores tapperhed og mod. Med sjove nøgleringe kan du være med til at indgyde disse fornøjelige minder i børnenes hukommelse, og samtidig skabe et afslappet rum, hvor børn ser frem til at være.

 

Vi har et bredt udvalg af sjove nøgleringe til børn

Vi har nøgleringe med: Dinosauren Dino, Insekterne Ingela og Retro nøgleringe i træ.

Når børn leger, fortæller de en historie og bruger legetøjet som redskaber til at gøre historien mere virkelig. Sjove nøgleringe til børn er det perfekte redskab, fordi barnet kan sætte den på skoletasken eller penalhuset og dermed have den med sig til leg overalt.

 

Sjove nøgleringe til billige priser

Vi sælger dinosaurerne, insekterne og træfigurerne i pakker af 24 stk. Dinosaurerne og insekterne koster kun 103 kr. og træfigurerne kun 108 kr.

 

Vi sælger ikke kun nøgleringe til børn


Vi har et bredt sortiment af legetøj til børn, der gør deres besøg hos dig til en spændende oplevelse. Vi har alt fra:

Klistermærker, Blyanter og viskelæder, Biler og fly, Børnesmykker og Puslespil

Og meget mere! Klik rundt i vores webshop for at få det fulde overblik over vores produkter. 

 

Vores legetøj er til for at hjælpe børn!

Småkryb støtter velgørenheds projekter – heriblandt Danske Hospitalsklovne og Tandsundhed uden grænser. Derfor glæder Småkrybs produkter ikke kun danske børn, men også børn i Vietnam, Cambodia, Indien og Rwanda. 

Vores produkter er af højeste kvalitet. De er naturligvis uden skadelige stoffer, har CE-mærke og EN_71-certifikat.

 

Nem og hurtig levering

Der sendes pakker ud to gange om ugen – mandag og torsdag og vi forsøger at få de bestillinger der kommer ind før kl. 11.00 samme dag med. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-5 arbejdsdage efter bestillingen. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

 

Kontakt os

Du skal ikke tøve med at kontakte os - vi er altid klar til at hjælpe dig! Vi hjælper dig med information og forespørgsler om varer, om forsendelser og andre spørgsmål i forbindelse med din ordre.

Ring til os på tlf. 24 27 27 10 eller udfyld vores kontaktformular, hvor du vil få svar indenfor 48 timer. Vi bestræber os på at gøre det endnu hurtigere med et mål om at give dig et svar i løbet af 8 timer (på hverdage), hvis vi kan.