Øvrigt legetøj

23 varer

pr. side

Små gaver gør noget stort for børn

Småkryb har kun de bedste og sjoveste gaver. Vi har nemlig et stort udvalg af alle mulige små gaver til børn: små trolde, badeænder, snurretoppe er nogle af de ting, du kan give til børn i din klinik, institution – lige hvor end du har æren af at få de små gæster på besøg. Udfordringen kan være utålmodighed eller ængstelighed hos børn. For at forhindre disse udfald, kan du nemt lykkedes ved at forære små gaver til barnet. De fleste børn er søde og modige, de skal belønnes og derigennem vide, at de gør det godt.

Gaver til små børn på hoteller og restauranter

De mindste gæster er også ret vigtige. Vær med til at gøre barnets oplevelse lige så god på et hotel- eller restaurantbesøg, som deres forældre får. Brug de små gaver til at overraske og underholde børnene, sådan får du også bedst de voksne gæsters opmærksomhed. En ting er sikkert: din forretning kan trygt give børnene en lille ting fra Småkryb – vi har kun legetøj uden skadelige kemikalier og har CE-mærket og et EN_71-certifikat. Vores små gaver er både sikre og spreder glæde.

Gør tandlæge-, optiker-, frisør- eller lægebesøget meget blidere

Ejer du en klinik? Så tænker vi, at vores små gaver er lige noget for dine yngste klienter. Måske du kan huske første gang, du var ved tandlægen eller lægen: du var måske ikke helt tryg ved at få tjekket tænder, eller at lægen rodede ved ens øre. Det var heldigvis noget, som var rimelig hurtigt overstået – det var ikke slemt endda. Og det bedste ved det hele var, at tandlægen eller lægen havde et stort udvalg af små gaver, og du fik én, fordi du var så sej. Det er en fornemmelse, der altid er god at slutte sådan et besøg af på. Du kan give samme oplevelse med en af vores små gaver.