Tatoveringer til børn

5 varer

pr. side

Små sjove børnetatoveringer fra Småkryb

I svære situationer kan små gaver gøre en stor forskel på et barns humør. Hos Småkryb har vi et stort udvalg af 
fine børnetatoveringer, som med sikkerhed vil blive et hit.

Børn kan godt lide at imitere de voksne, og derfor synes mange at det er sejt med falske tatoveringer. Så kan de måske efterligne mor eller far, eller en anden de kender som har tatoveringer. Ved at give børn små gaver, som eksempelvis vores børnetatoveringer, kan de fokusere på noget andet i svære situationer eller når de bliver uoplagte og trætte. Dette kan blandt andet være ved:

Besøg hos læger, speciallæger, på skadestuer og hospitaler

Ferie på campingpladser og hoteller.
Restaurantbesøg.
Besøg hos en forælder i fængsel.
Besøg hos zoneterapeuter.
Psykologbesøg.

 

Børnetatovering er for alle aldre

En børne tatovering er let at sætte på og lige så let at fjerne igen. De er ganske ufarlige og holder kun midlertidigt. Ved påsætning placeres børnetatoveringen på det ønskede sted, derefter duppes den med en våd klud og vupti så har barnet en sej fake tattoo.

Vores små tatoveringer henvender sig både til drenge og piger. Til de mindre børn har vi små tattoos med forskellige sjove dyr og insekter og til de lidt større har vi seje midlertidige tatoveringer i forskellige mønstre i mange farver.

Hos Småkryb forhandler vi ikke kun gaver til svære situationer

Små gaver kan bruges i mange andre situationer end ved klinik- og lægebesøg. Det kan være ideelt med små gratis gaver på steder, hvor det nogle gange kan være sært at holde børnenes koncentration. Både på hoteller, restauranter og campingpladser kan man med fordel have små giveaways til de besøgenes børn.

På restauranter hvor ventetiden på maden kan synes lang for de små, eller hvis mor og far har brug for ro til at spise færdigt, kan vores fine børnetatoveringer holde børnene beskæftiget.

På både hoteller og campingpladser kan personalet med fordel have små gaver at dele ud. Det er en nem måde at komme i kontakt med de besøgende børn og det kan få trætte eller uoplagte børn til at lyse op. Desuden kan uddeling af tatoveringer til børnene, samle dem om et en fælles oplevelse som måske kan føre til nye venskaber.

 

Find seje tatoveringer hos Småkryb

I vores webshop finder I du hele vores udvalg af børnetatoveringer og andre små sjove gaver, der med sikkerhed vil skabe stor glæde. Alle vores produkter er af højeste kvalitet og er både CE-mærket og EN71-certificerede.

Har du spørgsmål vedrørende vores børnetatoveringer eller andre små gaver, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon eller via mail til [email protected].